Πρόγραμμα ΕΣΠΑ
 
cat

Σημαντική ενημέρωση όσον αφορά τα είδη ένδυσης και Ηλεκτρικά - Μηχανικά είδη (πχ. ρεύματα, ηλεκτρονικές, μπαταρίες, συναγερμοί, μοτέρ, καρμπυρατέρ) δεν έχουν καμία εγγύηση και δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση, καθώς είναι αδύνατος ο έλεγχος τυχόν φθοράς από υπαιτιότητα του πελάτη.

Για την επιστροφή είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία  με το Κατάστημα η να μας αποστείλετε e-mail στη διεύθυνση  info@moto-leventis.gr  περιγράφοντας το αίτημα επιστροφής και θα λάβετε την απάντηση μας.

Οι επιστροφές και αντικαταστάσεις προϊόντων μπορούν να γίνουν μόνο εάν πληρούνται όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις:

Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Το προϊόν θα πρέπει να ακολουθείται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής πώλησης, Δελτίο Αποστολής-Τιμολόγιο, κτλ).

Όλα τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα. 

Για τις επιστροφές χρημάτων που αφορούν αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία επιστροφής γίνεται άμεσα και ο χρόνος πίστωσης του ποσού συνήθως δεν ξεπερνάει τις δύο με τρεις  εργάσιμες ημέρες.

Εξυπακούεται στην περίπτωση που αποδεδειγμένα με υπαιτιότητα του moto-leventis.gr, πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας ή στην τιμολόγηση ή στην αποστολή κ.λ.π. και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία .Μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις το Moto-leventis.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με τους παραπάνω.

back to top