Πρόγραμμα ΕΣΠΑ
    Μπουφάν Μαύρο 834 WINGER
  • Αναμένεται

Μπουφάν Μαύρο 834 WINGER

75,23 €
με ΦΠΑ

Το χειμερινό μπουφάν 834 Είναι Ένα casual μπουφάν μηχανής SOFTSHELL της WINGER με κουκούλα για καθημερινή χρήση καθώς δεν προσδίδει την πραγματική του ιδιότητα και μπορείτε να πάτε ακόμα και τις καθημερινές σας δουλειές χωρίς να σας κουράσει, διαθέτει άνετο ύφασμα υψηλής ποιότητας για ελευθερία κινήσεων.

Μέγεθος : L
Ποσότητα
Προσθήκη στη λίστα αγαπημένων
Αναμένεται , παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά

  Επιστροφή προϊόντων

Εντός 15 ημερών δεν επιστρέφονται τα ηλεκτρικά είδη

  Δωρεάν μεταφορικά

Άνω των 150 ευρώ

  Αγορά

Έως 12 άτοκες δόσεις

Το χειμερινό μπουφάν 834 από την εταιρεία WINGER. Είναι 100% Αδιάβροχο Ιδανικά για της απαιτητικές κρύες μέρες του χειμώνα, χωρίς όμως να υπολείπονται σε προστασία και άνεση είναι κατασκευασμένο από ύφασμα υψηλής ποιότητας.Το χειμερινό μπουφάν 834 Είναι Ένα casual μπουφάν μηχανής SOFTSHELL με κουκούλα για καθημερινή χρήση καθώς δεν προσδίδει την πραγματική του ιδιότητα και μπορείτε να πάτε ακόμα και τις καθημερινές σας δουλειές χωρίς να σας κουράσει, διαθέτει άνετο ύφασμα υψηλής ποιότητας για ελευθερία κινήσεων.

  • Υλικό κατασκευής: Ύφασμα υψηλής ποιότητας.
  • Αδιάβροχο 100%.
  • Διάτρητη επένδυση.
  • Προσθαφαιρούμενη θερμική επένδυση.
  • Προσθαφαιρούμενη κουκούλα.
  • Ρυθμιζόμενο στο ύψος των γοφών (με κορδόνι).
  • Ανακλαστικά ένθετα.
  • Πιστοποιημένες προστασίες (CE EN1621-1) στους ώμους και τους αγκώνες.
  • Προστασία πλάτης.
  • 3 Εξωτερικές τσέπες 
  • 2 Εσωτερικές τσέπες
39202103
Κωδικός καταστήματος 15637

Χαρακτηριστικά

Αδιαβροχοποίηση
Ναι
Εποχή
Χειμερινά
Τύπος Μπουφάν
Κοντό
Υλικό Ενδυσης
Συνθετικό
Φύλλο
Ανδρικά
Χρώμα
Μαύρο

Ειδικοί κωδικοί προϊόντων

ean13
39202106

Άλλα Προϊόντα Της Ίδιας Κατηγορίας:

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Το χειμερινό μπουφάν 824 από την εταιρεία WINGER. Είναι 100% Αδιάβροχο Ιδανικά για της απαιτητικές κρύες μέρες του χειμώνα, χωρίς όμως να υπολείπονται σε προστασία και άνεση είναι κατασκευασμένο από συνθετικό ύφασμα. 

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Το χειμερινό μπουφάν JR 0170 από την εταιρεία OJ-ITAL. Είναι 100% Αδιάβροχο Ιδανικά για της απαιτητικές κρύες μέρες του χειμώνα, χωρίς όμως να υπολείπονται σε προστασία και άνεση είναι κατασκευασμένο από συνθετικό ύφασμα. 

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Το χειμερινό μπουφάν 822 από την εταιρεία WINGER. Είναι 100% Αδιάβροχο Ιδανικά για της απαιτητικές κρύες μέρες του χειμώνα, χωρίς όμως να υπολείπονται σε προστασία και άνεση είναι κατασκευασμένο από ύφασμα υψηλής αντοχής polyester 500D. 

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Το χειμερινό μπουφάν 820 από την εταιρεία WINGER. Είναι 100% Αδιάβροχο Ιδανικά για της απαιτητικές κρύες μέρες του χειμώνα διότι είναι εξοπλισμένο και με επένδυση για να κρατάει τη θερμοκρασία του σώματος σταθερή, χωρίς όμως να υπολείπονται σε προστασία και άνεση είναι κατασκευασμένο από συνθετικό ύφασμα, υλικό που το κάνει αρκετά ελαφρύ.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Το χειμερινό μπουφάν 821 από την εταιρεία WINGER. Είναι 100% Αδιάβροχο Ιδανικά για της απαιτητικές κρύες μέρες του χειμώνα, χωρίς όμως να υπολείπονται σε προστασία και άνεση είναι κατασκευασμένο από ύφασμα υψηλής αντοχής polyester 500D.