Λίστα προϊόντων ανά εταιρεία CITYSTAR

Τα κράνη CITYSTAR κατασκευάζονται στην ΚΙΝΑ. Τηρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και προσφέρουν στον αναβάτη μια αξιόπιστη λύση για την ασφάλεια του σε πολύ προσιτή τιμή.

Υπάρχουν 6 προϊόντα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6

Κράνος Λευκό CITYSTAR 906

67,90 €
Δωρεάν Αποστολή για αγορές άνω των 80€

Κράνος Λευκό της CITYSTAR 906. Είναι ένα οικονομικό ανοιγόμενο κράνος που διαθέτει επίπεδα άνεσης και εξοπλισμού που συναντά κανείς σε ακριβότερα κράνη. Κέλυφος θερμοπλαστικό , βερνικαρισμενο για αντοχή στις εκδορές και τον πολυμερισμό από τις ακτίνες UV του ήλιου , εξοπλισμένο με εμπρόσθιο αεραγωγό και επιρίνιο για την μείωση θαμπώματος εξ’αιτιας των χνώτων.

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κράνος Λευκό CITYSTAR A5009

40,00 €
Δωρεάν Αποστολή για αγορές άνω των 80€

Κράνος Λευκό CITYSTAR A5009 Διαθέτει σύστημα αερισμού με αεραγωγούς, αφαιρούμενο εσωτερικό για εύκολο καθάρισμα, εσωτερικού τύπου ζελατίνα.

Διαθεσιμότητα: Αναμένεται

Κράνος Μαύρο ματ CITYSTAR 906

67,90 €
Δωρεάν Αποστολή για αγορές άνω των 80€

Κράνος Μαύρο ματ της CITYSTAR 906. Είναι ένα οικονομικό ανοιγόμενο κράνος που διαθέτει επίπεδα άνεσης και εξοπλισμού που συναντά κανείς σε ακριβότερα κράνη. Κέλυφος θερμοπλαστικό , βερνικαρισμενο για αντοχή στις εκδορές και τον πολυμερισμό από τις ακτίνες UV του ήλιου , εξοπλισμένο με εμπρόσθιο αεραγωγό και επιρίνιο για την μείωση θαμπώματος εξ’αιτιας των χνώτων.

Διαθεσιμότητα: Αναμένεται