Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

ΜΠΟΥΖΙ N9YC OE001 BP6ES CHAMPION

2,19 €
με ΦΠΑ Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
ΜΠΟΥΖΙ N9YC OE001 BP6ES CHAMPION
Ποσότητα
Προσθήκη στη λίστα αγαπημένων
Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες

  Επιστροφή προϊόντων

Εντός 15 ημερών δεν επιστρέφονται τα ηλεκτρικά είδη

  Δωρεάν μεταφορικά

Άνω των 150 ευρώ

  Αγορά

Έως 12 άτοκες δόσεις

ΜΠΟΥΖΙ N9YC OE001 BP6ES CHAMPION
38001033
Κωδικός καταστήματος 11389

Άλλα Προϊόντα Της Ίδιας Κατηγορίας:

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Μπουζί NGK CPR6EA-9. Η κινητήριος δύναμη στην καρδιά της μοτοσυκλέτας σας. Η στάνταρ σειρά των μπουζί της NGK διαθέτει διαδικασία σφράγισης με τριπλή φλάντζα και προσφέρει σταθερή απόδοση.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Μπουζί NGK B9ES. Η κινητήριος δύναμη στην καρδιά της μοτοσυκλέτας σας. Η στάνταρ σειρά των μπουζί της NGK διαθέτει διαδικασία σφράγισης με τριπλή φλάντζα και προσφέρει σταθερή απόδοση.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Μπουζί NGK CPR8E. Η κινητήριος δύναμη στην καρδιά της μοτοσυκλέτας σας. Η στάνταρ σειρά των μπουζί της NGK διαθέτει διαδικασία σφράγισης με τριπλή φλάντζα και προσφέρει σταθερή απόδοση.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Μπουζί NGK BR9ES. Η κινητήριος δύναμη στην καρδιά της μοτοσυκλέτας σας. Η στάνταρ σειρά των μπουζί της NGK διαθέτει διαδικασία σφράγισης με τριπλή φλάντζα και προσφέρει σταθερή απόδοση.

Μπουζί Ιριδίου NGK CR7HIX
  • Αναμένεται
Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Το μπουζί το οποίο προτιμούν οι ενθουσιώδεις λάτρεις της οδήγησης. Το μπουζί ιριδίου CR7HIX της NGK προσφέρει μέγιστη αναφλεξιμότητα , βελτιωμένη απόκριση του γκαζιού και υψηλά επίπεδα καθαρότητας. Το άκρο ιριδίου εγγυάται υψηλή ανθεκτικότητα και συνεχή σταθερό σπινθήρα.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Μπουζί NGK CPR9EA-9. Η κινητήριος δύναμη στην καρδιά της μοτοσυκλέτας σας. Η στάνταρ σειρά των μπουζί της NGK διαθέτει διαδικασία σφράγισης με τριπλή φλάντζα και προσφέρει σταθερή απόδοση.