Πρόγραμμα ΕΣΠΑ
Φίλτρα

Χρώμα

Τύπος γαντιών

Αδιαβροχοποίηση

Φύλλο

Τιμή

9,00 € - 46,00 €
Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Τα χειμερινά γάντια 3324 από την εταιρεία WINGER. Είναι 100% Αδιάβροχα Iδανικά για της απαιτητικές κρύες μέρες του χειμώνα , χωρίς όμως να υπολείπονται σε προστασία και άνεση επιτρέπει τη διαπνοή (breathable) HIPORA με Εξαιρετικής αντοχής και με ενίσχυση στα δάχτυλα. Φέρουν Σκρατς στο σημείο συγκράτησης στον καρπό για ασφαλή εφαρμογή.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Τα χειμερινά γάντια 3348 από την εταιρεία WINGER. Είναι 100% Αδιάβροχα Iδανικά για της απαιτητικές κρύες μέρες του χειμώνα , χωρίς όμως να υπολείπονται σε προστασία και άνεση επιτρέπει τη διαπνοή (breathable) NEOPREN . με εξαιρετικής αντοχής και ενισχυμένη παλάμη και της γροθιάς . Φέρουν Σκρατς στο σημείο συγκράτησης στον καρπό για ασφαλή εφαρμογή.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Τα καλοκαιρινά γάντια 3360 από την εταιρεία WINGER. Είναι κατασκευασμένα από συνθετικό ανθεκτικό ύφασμα το οποίο παρέχει αποτελεσματική προστασία από την τριβή με το έδαφος σε περίπτωση πτώσης. Επίσης είναι εξοπλισμένα με διάτρητη επιφάνεια έτσι ώστε να επιτρέπουν τον καλό εξαερισμό, διατηρώντας τα χέρια του αναβάτη δροσερά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Τα χειμερινά γάντια 3363 από την εταιρεία WINGER. Είναι κατασκευασμένα από ελαστικό και ελαφρύ ύφασμα Neoprene με μεγάλη αντοχή στις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες. Επίσης είναι εξοπλισμένα με θερμική επένδυση έτσι ώστε να διατηρούν τα χέρια του αναβάτη ζεστά τις κρύες μέρες του χειμώνα, χωρίς όμως να υπολείπονται σε προστασία.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Τα χειμερινά γάντια 3366 από την εταιρεία WINGER. Είναι  100% Αδιάβροχα Ιδανικά για της απαιτητικές κρύες μέρες του χειμώνα , χωρίς όμως να υπολείπονται σε προστασία και άνεση επιτρέπει τη διαπνοή (breathable) HIPORA.Με Εξαιρετικής αντοχής στο ύφασμα και Ενισχυμένη παλάμη και γροθιάς. Φέρουν Σκρατς στο σημείο συγκράτησης στον καρπό για ασφαλή εφαρμογή.

Γάντια 3368 Χειμερινά Μαύρα WINGER
  • Αναμένεται
Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Τα χειμερινά γάντια 3368 από την εταιρεία WINGER. Είναι 100% Αδιάβροχα για της απαιτητικές κρύες μέρες του χειμώνα , χωρίς όμως να υπολείπονται σε προστασία και άνεση επιτρέπει τη διαπνοή (neoprene) με Εξαιρετικής αντοχής και Ενισχυμένη παλάμη. Φέρουν Σκρατς στο σημείο συγκράτησης στον καρπό για ασφαλή εφαρμογή.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Τα χειμερινά γάντια 3371 από την εταιρεία WINGER. Είναι  100% Αδιάβροχα με την εσωτερική μεμβράνη αδιαβροχοποίησης Hipora που τα καθιστά κατάλληλα για χρήση κατά τους  χειμερινούς μήνες, , χωρίς όμως να υπολείπονται σε προστασία από συνθετικό ανθεκτικό ύφασμα το οποίο παρέχει αποτελεσματική προστασία από την τριβή με το έδαφος σε περίπτωση πτώσης. Επίσης είναι εξοπλισμένα με θερμική επένδυση έτσι ώστε να διατηρούν τα χέρια του αναβάτη ζεστά τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Τα χειμερινά γάντια 3408 από την εταιρεία WINGER. Είναι 100% Αδιάβροχα Iδανικά για της απαιτητικές κρύες μέρες του χειμώνα , χωρίς όμως να υπολείπονται σε προστασία και άνεση επιτρέπει τη διαπνοή (breathable) NEOPREN. Με εξαιρετικής αντοχής και ενισχυμένη παλάμη. Φέρουν Σκρατς στο σημείο συγκράτησης στον καρπό για ασφαλή εφαρμογή.

Διαθεσιμότητα: 29 Σε απόθεμα

Τα χειμερινά γάντια 3412 από την εταιρεία WINGER. Κατασκευασμένα από ελαστικό και ελαφρύ ύφασμα Neoprene με μεγάλη αντοχή στις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες. H 100%  αδιάβροχη κατασκευή τους τα καθιστά κατάλληλα για χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χωρίς όμως να υπολείπονται σε προστασία και άνεση. Επίσης είναι εξοπλισμένα με θερμική επένδυση έτσι ώστε να διατηρούν τα χέρια του αναβάτη ζεστά τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Τα χειμερινά γάντια JG072 από την εταιρεία OJ-ITAL. Η ζεστή τους επένδυση σε συνδυασμό με το ότι καλύπτουν τον καρπό των χεριών, τα καθιστούν κατάλληλα για τις διαδρομές σας το χειμώνα καθώς αποτρέπουν τον παγωμένο αέρα να εισχωρήσει στα χέρια ή μέσα από τα μανίκια σας.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Τα χειμερινά γάντια JG2050 LEAD από την εταιρεία OJ-ITAL. Η ζεστή τους επένδυση σε συνδυασμό με το ότι καλύπτουν τον καρπό των χεριών, τα καθιστούν κατάλληλα για τις διαδρομές σας το χειμώνα καθώς αποτρέπουν τον παγωμένο αέρα να εισχωρήσει στα χέρια ή μέσα από τα μανίκια σας,