Πρόγραμμα ΕΣΠΑ
 
cat

Λίστα προϊόντων ανά εταιρεία MEIWA

Η γενέτειρα πατρίδα των φίλτρων MIW γνωστή και ως Meiwa Company Ltd. βρίσκεται στην Shizuoka της Ιαπωνίας. Η μάρκα χρησιμοποιεί σε όλα τα φίλτρα αέρος και λαδιού την τεχνολογία «Multi Stage Filtration»- «Πολλαπλών Σταδίων διήθησης» για να διασφαλίσει την απομάκρυνση όλων των επιβλαβών σωματιδίων και ακαθαρσιών του κινητήρα. Ενσωματώνοντας ένα σύστημα σταθεροποίησης της πίεσης του λαδιού (Oil pressure stabilizer system) , τα φίλτρα λαδιού και αέρος MIWεγγυούνται την προστασία του κινητήρα της μοτοσυκλέτας σας.

Τα φίλτρα λαδιού MIW παράγονται με ένα όραμα ώστε να παρέχουν τα υψηλότερα πρότυπα που απαιτούνται από τις σύγχρονες μοτοσικλέτες.. Η μέθοδος της MIW με την χρήση χαρτιού εμποτισμένο σε ρητίνη καθώς και την χρήση υψηλών προδιαγραφών βαμβακερό ινώδες ινών καταφέρνουν να προσφέρουν μεγάλη ανθεκτικότητα στα φίλτρα κατά την διάρκεια διήθησης τους από λάδι ή αέρα.

Η ηγετική θέση που κατέχει η εταιρεία από της δεκαετίες του ’70 παρέχουν στην μάρκα μεγάλη εμπειρία και γνώση. Ενημερωθείτε σχετικά με τις εφαρμογές της εταιρείας από την επίσημη ιστοσελίδα της www.miwfilter.com και επιλέξτε έναν συνεργάτη εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από την αγωνιστική ομάδα LCR HONDA MOTOGP.

Το λάδι είναι το αίμα ζωής ενός κινητήρα…. Πρέπει πάντα να το κρατάτε καθαρό.

Υπάρχει 1 προϊόν.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-1 από σύνολο 1

Φίλτρο αέρος MIW HONDA PCX 125

10,24 €
Δωρεάν Αποστολή για αγορές άνω των 150€

Φίλτρο αέρος για HONDA PCX 125.Ένα προϊόν κατασκευασμένο στην Ιαπωνίας με εξαιρετικά υλικά, με σκοπό  να διασφαλίσει την απομάκρυνση όλων των επιβλαβών σωματιδίων και ακαθαρσιών του κινητήρα και την μέγιστη διάρκεια ζωής.Από την εταιρεία MIW.

Διαθεσιμότητα: Αναμένεται
back to top