Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Συναγερμός μοτοσυκλέτας SMARTKEY TOUCHLESS STEELMATE SKM21

59,40 €
με ΦΠΑ Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Συναγερμός μοτοσυκλέτας SMARTKEY TOUCHLESS STEELMATE SKM21 

Ποσότητα
Προσθήκη στη λίστα αγαπημένων
Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες

  Επιστροφή προϊόντων

Εντός 15 ημερών δεν επιστρέφονται τα ηλεκτρικά είδη

  Δωρεάν μεταφορικά

Άνω των 150 ευρώ

  Αγορά

Έως 12 άτοκες δόσεις

Κρατήστε τον έλεγχο όπλισης / αφόπλισης του συναγερμού, Αυτόματο και ξενοιάστε με το ασφαλές σύστημα RFID για ελευθέρα χέρια.

Ένα έξυπνο σύστημα TAGS RF (καρτοδιακόπτης) θα οπλίζει / αφοπλίζει τον συναγερμό, εσείς μόνο θα έχετε πάνω σας την κάρτα μπρελόκ του SKM21.

Πως λειτουργεί? βασίζεται στην αμφίδρομη επικοινωνία των ετικετών μπρελόκ με την μονάδα ανάγνωσης (κεντρική μονάδα του συναγερμού). Όταν το μπρελόκ βρεθεί στην περιοχή ανάγνωσης RFID γίνεται «ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων» και το σύστημα Οπλίζει / Αφοπλίζει αυτόματα

Ασφαλές σύστημα με ένα μοναδικό αναγνωριστικό κωδικό των καρτών που το σύστημα αναγνωρίζει , ανταποκρίνεται και επιτρέπει στην μοτο να γίνει εκκίνηση του κινητήρα, χωρίς τη σωστή κάρτα RF το σύστημα διακόπτη την λειτουργία του κινητήρα και ένας ακουστικός συναγερμός θα ηχήσει.

54402016
Κωδικός καταστήματος 12741

Άλλα Προϊόντα Της Ίδιας Κατηγορίας:

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Το αδιάβροχο σύστημα συναγερμού μοτοσικλέτας με 2 τηλεχειριστήρια. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα των ασισθητήρων ο Συναγερμός 886E1 παρακολουθεί την κατάσταση της μοτοσικλέτας και όταν το σύστημα ανιχνεύσει ένα χτύπημα, παραβίαση ανάφλεξης ή κάποιος να προσπαθεί να την μετακινήσει, το σύστημα συναγερμού ηχεί, ενώ παράλληλα διακόπτεται το κύκλωμα της μίζας και αποτρέπει την εκκίνησης της μοτοσικλέτας.