Λάστιχο ποδήλατου VREDESTEIN BLACK PAΝTHER TLR 27,5Χ2.20
  • Λάστιχο ποδήλατου VREDESTEIN BLACK PAΝTHER TLR 27,5Χ2.20
  • Λάστιχο ποδήλατου VREDESTEIN BLACK PAΝTHER TLR 27,5Χ2.20

Λάστιχο ποδήλατου VREDESTEIN BLACK PAΝTHER TLR 27,5Χ2.20

40,20 €
με ΦΠΑ
VREDESTEIN
1916
Άμεσα Διαθέσιμο | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Ποσότητα
Οι τιμές και τα προϊόντα μπορεί να διαφέρουν στο κατάστημα και online

Ελαστικό XC

παντός τύπου Ελαστικό cross-country υψηλής απόδοσης με χαμηλή αντίσταση κύλισης χάρη στο αλυσοδεμένο κεντρικό τμήμα

Black Panther - το γρήγορο και ελαφρύ, επαγγελματικό ελαστικό για αγώνες cross country και μαραθωνίου. Αναπτύχθηκε με τους αναβάτες της Cannondale-Vredestein MTB Racing Team και έμπειρους ποδηλάτες βουνού στη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Ευρώπη. Ο συνδυασμός γνώσης και εμπειρίας καθιστά το Black Panther ένα πραγματικό ελαστικό All-Mountain.

Χάρη στο συνδεδεμένο πέλμα της κεντρικής ζώνης, το ελαστικό κυλάει εξαιρετικά ελαφρά. Οι κλιμακωτές γωνίες αυξάνουν την περιοχή επαφής και δίνουν στο ελαστικό επιπλέον σταθερότητα, ικανότητα αναρρίχησης και δύναμη πέδησης. Μια ειδικά αναπτυγμένη ένωση δίνει στην πιο απομακρυσμένη σειρά σφήνων μεγαλύτερη σταθερότητα (TriComp X Technology) και επιπλέον πρόσφυση στις στροφές. Ο ανοιχτός χαρακτήρας του πέλματος καθιστά το Black Panther κατάλληλο για τις περισσότερες συνθήκες ανταγωνισμού και καιρού.

Αυτό το ελαστικό είναι έτοιμο χωρίς σωλήνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ελαστικό με κλασικό σωλήνα ή ακόμα και χωρίς σωλήνα.

Διάσταση: Δείτε τον τίτλο ή επιλέξτε την παραπάνω διάσταση.

Σημείωση: Τα ελαστικά χωρίς Tubeless απαιτούν ζάντες / τροχούς συμβατούς με σωλήνες, βαλβίδες χωρίς σωλήνα, ταινία στεφάνης χωρίς σωλήνα και υγρό στεγανοποίησης για τοποθέτηση χωρίς σωλήνα. Το στεγανωτικό υγρό δεν απαιτείται για ελαστικά UST χωρίς σωλήνα, αλλά συνιστάται για αυξημένη προστασία από διάτρηση. Η εγκατάσταση πρέπει να πραγματοποιείται μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό.

Προδιαγραφές

ίντσα: 29 "

Μέγεθος: 2.20

ETRO: 55-622

Min. Πίεση ελαστικών: 2

Max. Πίεση ελαστικών: 4.5

Βάρος: 645

TPI: 120

Ζάντα
27,5
Πλάτος
2.20
Τύπος ελαστικού
Διπλωτό
Χρώμα
Μαύρο

44 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: